Onze reservatievoorwaarden : 

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop/reservatie, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motieven, binnen 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenoverkomst.

Funhockey

 1. Het voorschot van €75.00 moet onmiddelijk, online betaald worden. U heeft hiervoor uw bankkaart en kaartlezer nodig. Zonder betaling van het voorschot is er geen reservatie.
  U krijgt, automatisch, bericht van de annulatie van uw reservatie.
 2. Het saldo van de funhockey moet de dag zelf betaald worden aan de kassa in het cafetaria.
  Dit kan met cash of met bancontact (Maestro/Visa).
 3. De verkoper heeft het recht eventuele schade, veroorzaakt door de fout van de klant, aan te rekenen.
 4. Indien U een reservering annuleert binnen de 7 kalenderdagen na reservatie, zal uw voorschot terugbetaald worden indien er minstens 21 kalenderdagen tussen de datum van annulering en de datum van uw geplande activiteit liggen.
 5. Indien U een reservering annuleert, later dan 7 kalenderdagen na reservatie, en er minimaal 21 kalenderdagen tussen de datum van annulatie en de datum van uw activiteit liggen volstaat het voorschot als annulatievergoeding (€75.00 annulatievergoeding).
 6. Indien U een reservering annuleert, later dan 7 kalenderdagen na reservatie, en er minder dan 21 kalenderdagen tussen de datum van annulatie en de datum van uw activiteit liggen, bedraagt de annulatievergoeding 210 Euro.
 7. Het deelnemen aan een funhockey gebeurd volledig op eigen risico. De ijsbaan of haar uitbaters zijn niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke of stoffelijke schade.
 8. Iedereen dient aanwezig te zijn, ten laatste 40 minuten voor aanvang van de funhockey.
 9. Bij vertraging door laattijdig aankomen van de klant, blijft het einduur onveranderd, en wordt de activiteit aldus ingekort zonder prijsverandering.
 10. Wanneer er meer dan 20 deelnemers zijn komt er 15 EURO per extra deelnemer bij de prijs.

 

Patches

 1. Prijzen : Per reservatie : 1 tot 4 patches : €11.00 per patch - 5 tot 8 patches : €10.00 per stuk - 9 of meer patches : €9.00 per patch.
 2. Kortingen worden automatisch berekend en weergegeven in de bestellijst (coupon).
 3. Bestellingen dienen onmiddelijk online betaald te worden. Gelieve uw bankkaart en kaartlezer klaar te houden.
 4. Annulaties zijn niet mogelijk.
 5. Verplaatsingen zijn enkel mogelijk in overleg met de ijsbaan, moeten minstens 72 uur op voorhand aangevraagd worden, en zijn enkel mogelijk indien de originele patch niet volzet is.
 6. Men kan op het moment zelf nog een plaats reserveren, mits onmiddelijke cash betaling van €12.00 per persoon.
 7. Men kan reserveren via de website tot 1 uur voor de aanvang van de patch.

 

Schaatswinkel.be

Dé winkel met de grootste voorraad !
Meer dan 1000 paar schaatsen in voorraad ! 

Je kunt bij ons ten alle tijden een heerlijke meid vinden om mee te sex chatten en een hele leuke tijd te beleven!.

Schaatswinkel.be

Volgende schaatsbeurten

Klik op het aanvangsuur voor alle info - Cliquez sur l'heure de départ pour toute information - Click on the start time for all info

Gebruik je Internet Explorer ? Bekijk onze site dan via een InPrivate browser venster : druk "CTRL+SHIFT+P" tegelijkertijd in surf naar "http://www.ijsbaanleuven.be/praktisch/schaatsbeurten". Of gebruik een andere browser zoals Chrome of FireFox.

Happy Champ.be

Je kan bij ons terecht voor Zumba, Piloxing, Spinning, B&B,
Pilates en dit alles in een super fun atmosfeer !

Happy Champ