Op woensdag 5 oktober 2016 start een nieuwe lessenreeks voor volwassenen.

Schaatslessen voor volwassenen in IJsbaan Leuven

Deze lessen zullen doorgaan in samenwerking met kunstschaatsclub Pirouette, op woensdagavond tijdens de publieke schaatsbeurt van 19u45 tot 20u45. De les start een kwartier na aanvang van de publieke schaatsbeurt, zodat alle deelnemers tijdig voorbij de kassa en op het ijs raken.

Tijdens deze lessenreeks kan iedereen tussen 18 en 81 jaar de basisvaardigheden van het schaatsen onder de knie krijgen. We beginnen vanaf “het lossen van de kant” tot aan onze eerste pirouette.

De reeks gaat door op een aantal woensdagen tijdens de vrije beurten. Hoewel meer altijd beter is, is het niet vereist om de volledige reeks te volgen, of er reeds van bij het begin bij te zijn. Instappen kan op elk moment. :

woensdag 1, 8, 15, 22 februari 2017.

woensdag 1, 8, 15, 22, 29 maart 2017.

woensdag 5, 12, 19, 26 april 2017.

Per les betaal je 12 €, dit is inclusief toegang tot het ijs en de les zelf. 

Heb je al een jaarabonnement voor vrije beurten (200 € per jaar, één jaar geldig vanaf de datum van aankoop), dan betaal je slechts € 6,5 € per les.

Samen met  kunstschaatsclub Pirouette kunnen we ook een speciaal tarief aanbieden : voor slechts 245 € volg je niet alleen de volledige lessenreeks, maar ontvang je ook een jaarabonnement voor alle vrije beurten. Gelieve wel een recente pasfoto mee te brengen !

Opgelet !  We willen er wel op wijzen dat het volwassenenschaatsen op eigen risico is. Je kan, indien gewenst, wel aansluiten bij de ledenverzekering van  kunstschaatsclub Pirouette. Bij een ongeval dekt deze verzekering alle kosten die niet door de mutualiteit terugbetaald worden. Deze verzekering kost 20 € per jaar. Neem je dit kalenderjaar ook deel aan een tweede reeks, betaal je deze dus niet opnieuw.

Hoewel je steeds schaatsen kan huren (€ 3,50 euro per les) is het aangeraden om je van eigen schaatsen te voorzien, zodat je schaats zich naar je voet kan zetten. Schaatsen kan je kopen in de schaatswinkel van de ijsbaan. Je krijgt er deskundige hulp bij de keuze van de voor jou best geschikte schaatsen.

Beginner of meer ervaren schaatser, twijfel niet langer, dit is hét moment om met een leuke groep plezier te beleven op het ijs ! Inschrijven doe je door hier te klikken . Zo kunnen we je ook via e-mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen.

Heb je nog vragen ? Neem dan zeker contact op via info@pirouetteleuven.be

Schaatswinkel.be

Dé winkel met de grootste voorraad !
Meer dan 1000 paar schaatsen in voorraad ! 

Je kunt bij ons ten alle tijden een heerlijke meid vinden om mee te sex chatten en een hele leuke tijd te beleven!.

Schaatswinkel.be

Volgende schaatsbeurten

Klik op het aanvangsuur voor alle info

Gebruik je Internet Explorer ? Bekijk onze site dan via een InPrivate browser venster : druk "CTRL+SHIFT+P" tegelijkertijd in surf naar "http://www.ijsbaanleuven.be/praktisch/schaatsbeurten". Of gebruik een andere browser zoals Chrome of FireFox.

Happy Champ.be

Je kan bij ons terecht voor Zumba, Piloxing, Spinning, B&B,
Pilates en dit alles in een super fun atmosfeer !

Happy Champ