fbpx
icons8 protection mask 100 1   distance  Wash hands  no hand
Overal 1.5 m Was je handen Geen hand of zoen

U kan kiezen, ofwel betaald u bij reservatie een voorschot, ofwel het volledige bedrag.

U heeft hiervoor uw bankkaart en kaartlezer nodig.
Zonder betaling van het voorschot of het volledige bedrag is er geen reservatie. U krijgt, automatisch, bericht van de bevestiging van uw reservatie.


Indien u het vooschot betaalde bij de reservatie moet u het saldo van het event de dag zelf betalen, bij aankomst, aan de kassa in de cafetaria.
Dit kan met cash of met bancontact (Maestro/Visa).

De verkoper heeft het recht eventuele schade, veroorzaakt door de fout van de klant, aan te rekenen.
Indien U een reservering annuleert binnen de 7 kalenderdagen na reservatie, zal uw voorschot terugbetaald worden indien er minstens 21 kalenderdagen tussen de datum van annulering en de datum van uw geplande activiteit liggen.
Indien U een reservering annuleert, later dan 7 kalenderdagen na reservatie, en er minimaal 21 kalenderdagen tussen de datum van annulatie en de datum van uw activiteit liggen volstaat het voorschot als annulatievergoeding.
Indien U een reservering annuleert, later dan 7 kalenderdagen na reservatie, en er minder dan 21 kalenderdagen tussen de datum van annulatie en de datum van uw activiteit liggen, bedraagt de annulatievergoeding 250 Euro.

Het deelnemen aan Fun Hockey of Fun Soccer gebeurd volledig op eigen risico.
De ijsbaan of haar uitbaters zijn niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke of stoffelijke schade.

Iedereen dient aanwezig te zijn, ten laatste 40 minuten voor aanvang van de funhockey.
Bij vertraging door laattijdig aankomen van de klant, blijft het einduur onveranderd, en wordt de activiteit aldus ingekort zonder prijsverandering.

Wanneer er meer dan 20 deelnemers zijn komt er 15 EURO per extra deelnemer bij de prijs. Contacteer ons in dit geval altijd om de beschikbaarheid na te gaan.
Contacteer ons hier