fbpx

Algemeen

Deze algemene voorwaarden regelen het gebruik van de website van AJLM bvba - IJsbaan Leuven, met ondernemingsnummer BE 0472.635.468, met als maatschappelijke zetel : Ondernemingenweg 1, 3001Heverlee, België, +32 (0)16/40.30.60, www.ijsbaanleuven.be, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., hierna IJsbaan Leuven genoemd. Onze algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing bij het plaatsen van een reservatie of de aankoop van tickets, of het reserveren van events (bv funhockey, verjaardagsfeestjes of andere). Iedere bestelling via onze website houdt een betalingsverplichting in. Onze website werd door IJsbaan Leuven gecreëerd en wordt door IJsbaan Leuven onderhouden. Onze klanten mogen alle beschikbare informatie gratis bekijken en kosteloos afdrukken voor eigen gebruik, maar echter nooit voor commerciële doelen.

De voertaal voor alle bestellingen of reservaties is Nederlands. Indien gewenst kan de klant zich steeds wenden tot IJsbaan Leuven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Wij zullen steeds ons uiterste best doen om verderte helpen in een andere taal. Enkel de nederlandstalige versie van deze algemene voorwaarden is bindend, eventuele vertalingen zijn louter informatief. Ook voor de website geldt dat enkel de nederlandstalige versie volledig correct is. Eventuele vertalingen zijn ook hier louter informatief. Klanten kunnen ons altijd bereiken door middel van het contactformulier dat op onze website gevonden kan worden of door een e-mail te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Wij doen steeds ons best om uw vraagbinnen de 24 uur te beantwoorden.

Door het plaatsen van een bestelling of reservatie verklaard de klant zich handelsbekwaam.
Wij raden minderjarigen aan om zich steeds te laten bijstaan door een meerderjarige of hun wettelijke voogd.

Wij behouden ons het recht voor deze algemene voorwaarden zonder enige voorafgaande verwittiging, tenallen tijden, te wijzigen of aan te passen aan gewijzigde omstandigheden of wettelijke bepalingen. Indien een onderdeel of meerdere onderdelen van deze voorwaarden niet in orde zouden zijn met de huidige wetgeving blijven alle andere onderdelen die niet onder deze wetgeving vallen, wel van toepassing. Voor alles wat niet binnen deze algemene voorwaarden valt, is enkel het Belgisch recht van toepassing. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Leuven bevoegd.

Ongevallen, schadeverzekering

Onze activiteiten hebben een sportief karakter en deelname aan onze activiteiten gebeurd altijd op eigen risico. De klant bepaalt altijd zelf of hij/zij deelneemt aan de activiteiten. IJsbaan Leuven doet al het mogelijk om voor een zo veilig mogelijke omgeving te zorgen. IJsbaan Leuven is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan eigendommen of schade aan personen (deelnemers of derden). IJsbaan Leuven beschikt over een verzekering BA voor het geval IJsbaan Leuven door nalatigheid aansprakelijk gesteld wordt voor eventueel geleden schade aan goederen of personen.  Eventuele blessures ten gevolge van je deelname worden gedekt via je normale mutualiteit en voor eventuele schade aan goederen of personen ben je beschermd via je ‘familiale’ verzekering.

Tarieven

Individuele tarieven

Individuele tickets zijn enkel geldig op de dag van aankoop, en enkel tijdens de publieke schaatsbeurt waarin deze aangekocht werden.
Indien je tijdens deze schaatsbeurt de ijsbaan wil verlaten kan je een stempel vragen aan onze medewerkers.
Bij aankoop van toegangsbewijzen die dus een plaats reserveren voor een specifieke schaatsbeurt of ijshuur, beschikt de klant niet over een herroepingsrecht. Elke aankoop is enkel geldig op de door de klantgekozen datum en tijdstip. Inruilen of omwisselen naar een ander moment zijn niet mogelijk.

Groepstarieven

Alle groepstarieven zijn enkel geldig na reservatie. Groepstarieven zijn mogelijk vanaf 15 personen.
Groepsreservaties dienen minstens 48 uur op voorhand gemaakt te zijn.

Enkel instellingen zijn gevrijwaard van deze voorwaarden. Zij dienen wel een bewijs van de instelling mee te brengen.

Acties en voordeelformules

Acties en voordeelformules zijn nooit cummuleerbaar of verlengbaar na de vermeldde datum op de kortingsbon.
Als de klant met een kortingsbon (van eender welke vorm) betaald, waarvan de waarde groter is dan het totaal van de bestelling waarvoor de bon gebruikt wordt, is er geen enkele vorm van terugbetaling mogelijk van het verschil.

Cadeaubonnen

Schaatshuur is inbegrepen in de prijs.
Bonnen zijn 1 jaar geldig vanaf datum van aankoop, en kunnen tijdens alle publieke schaatsbeurten gebruikt worden, ook Disco schaatsbeurten.
Bonnen zijn niet naamsgebonden.
Er is geen vervanging of terugbetaling bij verlies of diefstal.
Cadeaubonnen worden nooit opgestuurd. Deze kunnen enkel afgehaald worden in de winkel in de inkomhal.
De order bevestiging die via email gestuurd wordt naar het emailadres dat de klant opgegeven heeft is niet geldig als toegangsbewijs. 

Voor cadeaubonnen heeft de klant een herroepingsrecht van maximaal 14 dagen, die ingaan na ontvangstvan de bonnen, zij het in digitale of fysieke vorm. Indien men van het herroepingsrecht gebruik wil maken is het voldoende om ons te contacteren via het formulier op de website of via e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. In dit bericht moeten minstens de volgende zaken staan :
1. Duidelijk vermelden dat men het herroepingsrecht wil gebruiken.
2. Omschrijving van de aangekochte items.
3. Een kopie van het aankoopbewijs.
4. Het e-mailadres dat gebruikt werd bij de aankoop.
5. Vermelding van het rekeningnummer (BIC & IBAN) waarop de eventuele terugbetaling moet gebeuren.
De klant kan geen gebruik maken van het herroepingsrecht indien de producten reeds volledig of slechts gedeeltelijk gebruikt werden. De klant aanvaardt dat door elk gebruik het herroepingsrecht vervalt.

10 Beurtenkaarten

10-beurtenkaarten zijn onbeperkt geldig en zijn niet naamsgebonden. Deze zijn geldig tijdens alle publieke schaatsbeurten.
Er is geen mogelijkheid tot vervanging bij schade, verlies of diefstal van de kaart. Bij de 10-beurtenkaarten is nooit schaatshuur inbegrepen.

Abonnementen

Abonnementen zijn strikt persoonsgebonden.
Alle abonnementen zijn 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.
Bij verlies, schade of diefstal is er wel mogelijkheid tot vervanging mits voorlegging van een identiteitsbewijs.

Reservaties

Bestellingen worden enkel aanvaardt na het opgeven van de nodige identificatiegegevens, en zolang devoorraad strekt. De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de door hem/haaropgegeven identificatiegegevens (oa telefoonnummer, postadres, e-mailadres, BTW- of ondernemingsnummer). De klant wordt geacht het volledige verkoops- of reservatie proces te doorlopen op de website, alsook het (eventuele) betalingsproces.
De persoon namens wie de reservering wordt uitgevoerd zal als enige verantwoordelijke beschouwd worden voor deze reservering en de betaling ervan.

Reservatievoorwaarden Funhockey

Indien U een reservering annuleert binnen de 7 kalenderdagen na reservatie, zal uw voorschot terugbetaald worden indien er minstens 21 kalenderdagen tussen de datum van annulering en de datum van uw geplande activiteit liggen.
Indien U een reservering annuleert, later dan 7 kalenderdagen na reservatie, en er minimaal 21 kalenderdagen tussen de datum van annulatie en de datum van uw activiteit liggen volstaat het voorschot als annulatievergoeding .
Indien U een reservering annuleert, later dan 7 kalenderdagen na reservatie, en er minder dan 21 kalenderdagen tussen de datum van annulatie en de datum van uw activiteit liggen, bedraagt de annulatievergoeding 250 Euro.

Het deelnemen aan een funhockey gebeurd volledig op eigen risico.
De ijsbaan of haar uitbaters zijn niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke of stoffelijke schade.

Iedereen dient aanwezig te zijn, ten laatste 40 minuten voor aanvang van de funhockey.
Bij vertraging door laattijdig aankomen van de klant, blijft het einduur onveranderd, en wordt de activiteit aldus ingekort zonder prijsverandering.

Wanneer er meer dan 20 deelnemers zijn komt er 15 EURO per extra deelnemer bij de prijs. Contacteer ons in dit geval altijd om de beschikbaarheid na te gaan.

Reservatievoorwaarden Patches

Prijzen :
Per reservatie :
1 tot 4 patches : €11.00 per patch
5 tot 8 patches : €10.00 per stuk
9 of meer patches : €9.00 per patch.

Kortingen worden automatisch berekend en weergegeven in de bestellijst.

Bestellingen dienen onmiddellijk online betaald te worden.
Gelieve uw bankkaart en kaartlezer klaar te houden.

Annulaties zijn niet mogelijk.
Verplaatsingen zijn enkel mogelijk in overleg met de ijsbaan, moeten minstens 72 uur op voorhand aangevraagd worden, en zijn enkel mogelijk indien de originele patch niet volzet is.

Men kan op het moment zelf nog een plaats reserveren, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn en mits onmiddellijke cash betaling van €12.00 per persoon.
Men kan reserveren via de website tot 1 uur voor de aanvang van de patch.