fbpx

Tot op heden kunnen we nog niet te veel klagen over het weer in november, laten we dus hopen dat de bovenstaande spreuk uitkomt, en dat we met zijn allen nog eens buiten kunnen gaan schaatsen.

Moest het nu toch niet gaan vriezen buiten, niet panikeren, er zijn mogelijkheden genoeg om te gaan schaatsen. Zo kan je van 7 december tot en met 25 december 2017 al gaan schaatsen op het Ladeuzeplein in Leuven ! (alle info via www.ladeuzeonice.be.)
Kun je door de examenstress niet gaan schaatsen tijdens de kerstmarkt of is het weer een spelbreker ? Geen nood, je kan natuurlijk ook altijd terecht bij ons ! Wij zijn alle dagen geopend !
Kijk snel bij de openingsuren naar de publiekeschaatsbeurten !

Agenda :

  • Discoschaatsbeurten

  • In december staan er weer heel wat specials op de planning !
   Vrijdag 22/12 beginnen we aan de kerstvakantie met een XL -versie: 19h30 - 22h30 : Je krijgt er gratis een half uur langer dan normaal de beats van ons DJ duo !
   Vrijdag 29/12 gaat het dak er helemaal af met onze eerste SUPER Disco sessie. Onze DJ’s helpen je helemaal in de feestsfeer te komen, en beginnen er dan al aan om 19h00, en stoppen niet tot 22h30. We hebben die discobeurt ook nog een special guest ! Blijf onze website in de gaten houden voor meer updates hierover !
  • Langer open

  • In de week voor de kerstvakantie (18-22/12), dus na de examens, zijn we alle dagen open van 09h00 doorlopend tot 16h50. We nemen dus geen middagpauze, zodat jullie nog langer kunnen schaatsen :-)
  • IJshockey in Leuven

  • Er staan weer heel wat ijshockeywedstrijden van het hoogste niveau op onze kalender !
   De Leuvense Chiefs spelen mee in de BeNeLeague : de hoogste competitie in België, samen met nederlandse topteams !
   Ook in de Beker van België zijn onze Chiefs niet slecht bezig : binnenkort beginnen ze aan de halve finales van deze competitie. Meer info hierover komt binnenkort.

  Icefacts :

  Wist je dat het ijs minstens 6 centimeter dik moet zijn om veilig te kunnen schaatsen op natuurijs? ❄️

  Je kan onze ice facts ook terug vinden op onze facebookpagina : facebook.com/IJsbaanLeuven

   

  Schaatstips

  Wil je graag komen schaatsen als het niet te druk is ?
  Met hele jonge kinderen die nog nooit geschaatst hebben kan het soms beter zijn om niet op de drukste momenten te komen schaatsen.
  Hier kan je een schematische voorstelling terug vinden van de drukke momenten op de ijsbaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

Powered by MailChimp