fbpx

Voorlopig is het niet mogelijk om te komen Pannenkoekschaatsen !
Zolang er een beperking op het maximaal toegelaten schaatsers van kracht is, is het helaas niet mogelijk om deze formule te gebruiken.

Onze nieuwste kortingsformule op IJsbaan Leuven !

Kom genieten van een heerlijk frisse schaatsbeurt in onze overdekte ijsbaan en daarna lekker opwarmen in de cafetaria met een huisbereide pannenkoek en een drankje !

Een kortingstarief waarmee je met de hele familie (of alleen, maar dat is ook maar een beetje saai, niet ?) kan genieten van een leuke frisse schaatsbeurt, een overheerlijke huisbereide pannenkoek en een drankje.

Pannenkoeken en schaatsen in IJsbaan Leuven

Hoe werkt het Pannenkoekenschaatsen ?

Heel eenvoudig : Je komt aan op de ijsbaan, je betaalt aan de kassa het “Pannenkoekschaatsen” voor het gewenste aantal personen en je gaat schaatsen !
Tijdens of na het schaatsen kan je daarna in de cafetaria gaan genieten van onze huisbereide pannenkoeken en een drankje.
Het ticket dat je aan de kassa van de schaatsbaan kreeg geef je af in de cafetaria als betalingsbewijs. Eventueel kan je nadien nog gaan verder schaatsen !

Je hoeft hiervoor dus niet reserveren !

Prijs : €13.50 per persoon

Er is geen onderscheid tussen kinderen of volwassenen in deze formule. Inbegrepen zijn : toegang tot de schaatsbaan, huren van schaatsen, een portie huisbereide pannenkoeken en een drankje.

Je krijgt met deze formule minstens €1.80 / €2.80 korting (laagseizoen/hoogseizoen) per persoon ! Al een leuke besparing, al zeggen we het zelf !

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

Powered by MailChimp